Bedankt, maar wacht nog even

Je aanmelding is geslaagd, je ontvangt zometeen een mail met het E-book. 

Je hebt je waarschijnlijk aangemeld omdat je je wil verdiepen in fotografie. Nu kan het E-book je daar zeker mee helpen, maar hoe zou je het vinden als je nu direct toegang kunt krijgen tot een cursus die hier over gaat?

Omdat jij zojuist ons E-book hebt aangevraagd geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om de videocursus visual storytelling voor een fractie van de prijs te kopen. Lees hieronder meer.

Maak je een foto ‘van’ iets of ‘over’ iets? En wat als dat ‘iets’ abstract is?
Visual story telling of verhalende fotografie zijn veel voorkomende begrippen, maar hoe doe je dat nou precies?

Door de digitalisering is de fotografie minder technisch geworden. Het gaat nu veel meer om de creativiteit en het artistieke. Deze cursus helpt je hierbij!

Veel mensen zoeken verdieping in de fotografie. Maar hoe voeg je als fotograaf iets toe aan je beeld? Hoe werkt zeggingskracht? Hoe kom ik tot een eigen handtekening en creatief portfolio?
Met goede kennis van de taal van het beeld krijgt de fotografie veel meer diepgang voor jou als fotograaf. Tegelijkertijd ga je jouw toeschouwers meenemen in een beeldverhaal waardoor ze betrokken worden bij jouw werk.

In deze videocursus nemen we je mee in de gouden driehoek van ‘onderwerp’, ‘wat je fotografeert’ en ‘hoe je het in beeld zet’. We laten je zien waarom dit het fundament is van iedere goede foto of serie.
We laten je 11 vormtoepassingen zien; hoe ze werken en wanneer je ze inzet. Hierin zit de sleutel tot het uitbeelden van jouw verhaal of onderwerp.
We nemen je mee in het maken van een goede selectie en hoe je daarvan een sterke serie maakt.
Je gaat zelf aan de slag met praktische oefeningen.

Deze video cursus is bedoeld voor iedere fotograaf die zich herkent in bovengenoemd onderwerp.

Wat kun je verwachten?
– 6 lessen, bestaande uit een aantal instructie video’s en opdrachten.
– In je eigen tempo de lessen volgen.
– Naast theorie en achtergrond kennis geven we veel praktijkvoorbeelden aan de hand van foto’s.
– Hieronder zie je de structuur van de lessen voor meer informatie.

Na deze videocursus heb je een helder beeld van verhalende fotografie. Hoe het werkt en wat je er zelf mee kan. Je weet hoe je een beeld verhaal vertelt en hoe je een serie maakt. Je hebt 11 methodieken om je creativiteit te vergroten en jouw authentieke waarde als fotograaf toe te voegen aan jouw foto’s.

Als eenmalig welkomscadeau betaal je voor deze cursus geen €147 maar slechts €27,-