Ik ben een stuk bewuster gaan fotograferen waardoor mijn foto’s beter communiceren.

De lessen worden op een zeer prettige en bevlogen wijze gegeven. Doordat er ook veelvuldig op de fotogeschiedenis wordt ingezoomd gaat de materie leven en wordt er een mooie en boeiende wereld zichtbaar.

Ik heb de connectie gevonden om fotografie zo te beleven, zoals ik dat altijd gewild heb.

Jorgen heeft een hele specifieke manier van vertellen wat precies aansluit bij mijn gevoel. Er gaat als het ware een luikje bij mij open en ik begrijp wat hij bedoelt.

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de kunstsector en heb ik leren kijken naar kunst. Kijken, kijken en nog eens kijken. Forum Beeldtaal heeft hier een extra dimensie aan toegevoegd.

Waarom kies ik voor een bepaald standpunt en op welk moment schiet ik de foto; wat wil ik vertellen? Zo ongelooflijk boeiend.
- Geri Put -

In combinatie met mijn achtergrond als pedagoog wil ik verhalen vertellen over mensen die dat vaak zelf niet zo goed kunnen.

Mijn doel is het publiek er van te doordringen dat we veel te veel langs elkaar leven en te weinig aandacht hebben voor elkaar.

De docenten van Forum Beeldtaal brengen hun liefde voor de fotografie over op hun cursisten.

Ik heb geleerd anders naar fotografie te kijken waardoor mijn beelden vorm en verhaal krijgen. De online cursus en de live -momenten zijn heel leerzaam en inspirerend om niet alleen werk van mijzelf maar ook van andere cursisten te bespreken.